Galénův odkaz - Galéne vypravuj

Dnes je úterý 23.04.2024










Zaplňujeme fotogalerii a audio sekci

Fotogalerie je tříděna do dvou rubrik, kterými jsou akce a osoby. V kategorii akcí jsou už fotografie z CVVZ 2003 a z CVVZ 2005. V sekci osob už jsou fotogalerie nejenom Galéna, ale i dalších osob, s kterými spolupracoval, jako např. Nema, Tatanky, Besta, Kšanďáka, Viki, Mexičana, Rikiho, Piráta, Kondora, Pegase, Pinka, Jerryho a mnoha dalších.

 

V sekci Audio už najdete také několik nahrávek, zatím z kategorie Vzpomínky na Galéna. Zatím jsme uveřejnili vzpomínky Koraka a Pinka. Ještě budeme postupně zveřejňovat vzpomínky Nema, Viki, Jerryho a dále zde bude Nemo vzpomínat na kořeny CVVZ. To vše je doplněno povídáním o tom, jak cyklus vzpomínkových nahrávek vznikal a ještě vyjde vzpomínka na Loretu, kde se zhruba polovina nahrávek uskutečnila a ještě jedno povídání o tom, co se povedlo a co ne, tedy jak se naplňovaly Galénovy plány, o kterých jsme při nahrávání hovořili.

 

V provozu je i diskusní fórum. V něm můžete diskutovat o tom, co vám Galén dal, o jeho velkých pedagogických hrách, o Březových lístcích, o práci s dětmi a mládeží a vzpomínat na Galéna. Možno je diskutovat i o našem portálu, co by se na něm dalo vylepšit, popř. jaká další témata byste ještě chtěli k diskusi.

 

Rovněž v sekci magazínu je připraveno k postupné publikaci několik nových vzpomínkových článků na různé akce, na kterých Galén byl, ale i několik Galénových textů, které před lety sám napsal.

 

S vyjímkou sekce Co píší jinde, je už ve své hrubé podobě portál Galénův odkaz hotový. Čeká nás dodělání této poslední sekce, ale hlavně zaplnění již hotových sekcí kvalitním obsahem. Potom plánujeme hledat někoho kdo by pomohl s grafikou portálu. Tuto provizorní grafiku bychom rádi s pomocí někoho zcela vyměnili za moderní.

 

Portál Galénův odkaz je na svém začátku a teprve jej budujeme. Do fotogalerie přibude několik set fotek, po zpracování pak zaplníme i sekci audio.



Přidání komentáře k článku Zaplňujeme fotogalerii a audio sekci



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2013 2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.