Galénův odkaz - Galéne vypravuj

Dnes je úterý 16.04.2024










První velkou pedagogickou hrou SKSK ČR bylo 5 PÉ

Míla

2013-02-26

Vzpomínky

Přečteno: 3945

Komentářů: 0


První seznámení s Galénovými velkými pedagogickými hrami bylo přes 5 PÉ. Teprve po ní jsem přišli k Březovým lístkům, které nás zaujaly.


S Galénem jsem se zpočátku znal jenom korespondenčně, i když jsme nebydleli daleko od sebe. Z jeho nabídky velkých pedagogických her nás zaujalo nejprve 5 PÉ. Začali jsem ji rozpracovávat pro naše kluby. Koho by zajímalo, jak si vedlo SKSK %CR v roce 1999, může se podívcat do intenretové verze tehdy papírového Kamaráda sem. Tehdy jsme dosáhli 224,25 bodů, oprit předchozímu roku, kdy jsme měli 207 bodů. To představovalo průměr 4,5641. Ten se nám proti předchozímu roku zhrošil z 4,5937. To byda daň za růst SKSK ČR, do kterého přibylo několik nových klubů, které měly slabší výsledky.

 

V roce 1999 byly v SKSK ČR už i Březové lístky a budovali jsem svoji pyramidu. V té době byl naším členem i Řešetlák, který svým 9. stuoněm tvořil její vrchol, který jsem samozřejmě nemohli „vypodložit“.

 

Další pedagogickou hrou, do které jsme se zapojili, byly Města přátelství. Tady se staly naším městem přátelství Horažďovice.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2013 2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.