Galénův odkaz - Galéne vypravuj

Dnes je úterý 19.03.2024










Jak jsem stavěl pyramidu SKSK ČR

Písmák

2013-02-18

Vzpomínky

Přečteno: 3975

Komentářů: 0


Když jsem jako vedoucí svého klubu Špunti dostal Březový lístek, stal jsem se strážcem pyramidy Sdružení klubů správných kamarádů ČR.


Je to už hodně dávno, když jsem bylo docela malý, jsem měl svůj klub Špunti. Dělal jsem prom něj sám program v klubovně aobčas jsem jezdili i na výlety, kam s námi jel někdo dospělý, ale pouze jako dozor, aby s enic nestalo, protože program jsem připravoval já. Stal jsem se tak asi nejmladším nositelem Březového lístku.

 

Březové lístky mě tehdy moc zaujaly a začal jsem si s kostek dělat jejich pyramidu v rámci Sdružení klubů správných kamarádů ČR. Dospělým vedoucím se moje pyramida moc líbila a tak mě jmenovali strážcem pyramidy SKSK ČR. Tím, že jsem ji měl z kostek, tak ale museli dodržovat pravidla jednotlivých stupňů, aby mě nepadala a stála.

 

Do naší pyramidy se postupně zahrnulo i Informační centrum oddílů a klubů, které vzniklo o pár let později a další spřátelené organizace, jako například TJ rekreačních sportů Praha. Pyramida se potom rozrostla a nebylo dost kostek, takže potom už byla Tato pyramida Březových lístků pouze v papírové podobě a později na počítači.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje a vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2013 2023
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.